CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, October 18, 2008

Perasaan aku ke??

Perasaan ini..
akukah yg xbaik.. akukah yg xsetia pada pasangan.. akukah yg suka main2.. akukah yg xserius dlm perhubungan..
-> yela 2 rasanya... huhhuu...

tp aku bukan jenis yg mainkan perasaan org.... mmm... nape??? sebab perasaan xboleh dipaksa2,kan?? time kita syg, kena ckp syg... time dah xde perasaan kat dia cane?? like me.. jujurlah dengan pasangan anda.. (wahh...yela 2 jujur...) smpai skrg pun x explain lagi kat dia tntg perasaan aku yg sedang berkecamuk.. huhuhuhu...

Perasaan ini mmg pelik.. perasaan aku lagila pelik.. time dia nak kat kita.. kita xnak.. time kita sayang kat dia.. dia xnak dah plak..time kita dah down, dia on balik... huhuuhuhuhu... bilalah agaknye hub aku ni jadi +ve n +ve ek?? huhuhuhu...

n bila la agaknya aku leh couple ngn org yg aku suka dulu.. asyik2 couple ngan org yg suka kat aku jer.. then terkial2 la nak pupuk rasa kasih, rasa sayang 2.. ceh,mcm byk kali couple jerk.. huhuhu... (sape nak kat aku.. cepat2la approach n masuk minang..) huahuahhua... xsanggup dah aku nak hadapi semua masalah perasaan ni lagi.. is it da best solution is 'tawen'?? huhuhu... ni la yg sedang bermain2 dibenak kepala aku skrg ni.. smpai aku dah jadi sewel, sengal, bengang, nak demam dll lagi... huhuuhhu... (wah, byknye aku mengeluh - xbaikla cik farah...)

sekian buat kali ini.. sebabnye aku tgh serabuttttttt...


p/s : aku bukan playgirl.. aku pmpuan baik.. aku sdg cuba sedaya upaya untuk jadi pasangan yg terbaik.. kalu xde jodoh gak nak wat camane,kan.. mmm........

4 yg best.. :):

HaZaR eL-DieN said...

huhuhuh...dan aku seolah mengerti & memahami point di dlm posting anda ini...heeheheheheh

FaRaH said...

muahahaha..
tp aku xmengerti maksudmu... huhuhu... ;p

HaZaR eL-DieN said...

ye lah tu x mengerti...padehal, amat mengerti kan?? hahahaha...

FaRaH said...

mmmmm... yeke amat mengerti???

yelahhhhhh..... sbb kiter kalu de masalah kite citer kat big bro kite ni... big bro jer yg tanak citer kat kiter... huhuhuhuu...