CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 23, 2008

<<< Keje >>>

Hi...betemu lagi kita.. chat ke semua?? aku ni sesaje je.. xder nak watpe di time break ini, sementara tggu solat.. Marin anak buah balik,2org.. anak abg yg kat Pekan.. tp dia xbalik.. kakak ipar n anak dia jer.. best woo.. anak buah 2 manje sangat.. yg pmpuan nama Nur Amalin Aina,3taun.. abang dia nama Mohd Adam Hakimi,5taun.. mmg betambah happening la umah male.. best.. best.. best.. tp aku tdo awal kit male,penat yg teramat.. hehe..

Nur Amalin Aina..

Tp gambar abg dia xde, xsempat nak capture, ligat je main kat luar umah ngn paksedara2 dia.. huhu.. xsabar sgguh nak tggu raya.. bukan ape, dah lama rasa xjmpe anak2 buah yg lain 2.. windu woo.. heheheh...

Pagi ni adik aku yg dtg anta keje.. ok laa... smpat lagi amek2 gambar.. marin pun de gak amek gambar.. tp ngn boss xamek lagi.. segan nak bagitau.. tp dia sporting n xkesah.. aku amek gmbar ofis pun dia gelak jer.. hahahha.. childish laa.. dish.. dish.. ayark.. huhuhu..

Em,ni la gmbar2 yg aku janjikan aritu..

ni tepat duduk aku.. meja saje je di sepahkan.. hehe..

ni lak Angah.. budak civil..

yg nie bilik boss..

yg ni lak budak ofis gak.. eheheh.. aku laa...

yg ni lak time aku sengal.. heheheh..

haa.. yg ni my lovely memey.. kucim aku..

Em.. memey ni cam part of our famili gaks.. aku mmg cayang gler kat dia.. ni pun dia posing ataih katil aku nie.. n kekadang 2, dia yg kejut aku pepagi 2... bkn ape,dia kejut sbb dia nak mintak makanan n nak masuk bilik aku jer,hehehe..
Tu jela rasanye utk kali nie.. aku nak turun solat laks... take care.. selamat berbuka puasa ek.. see ya!!

3 yg best.. :):

Dr Ahmad Zakimi Hj Abdullah said...

farah,
lamenye x update blog u....bila nk update ni..ape cite?

Dr Ahmad Zakimi Hj Abdullah said...

by d'way...slamat ari raya..

farah said...

mmm... xde citer best nak di updatekan.. lagipun skrg ni tgh bz lagi.. nati2 ek.. tq..