CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, September 21, 2008

Salams..

Hi semua..

puasa ker?? ops.. mesti dah puasa,kan.. kecuali yg exempted jer.. boring sgguh rasa arini.. boss lak datang, g site.. marin pun xdatang gak.. tepakselah aku wat keje sediri,ehehehhe... mmm... nati aku upload gmbar tepat keje aku ek.. tepat dia biase jer.. tp so far so gud laa... nice n keje pun ok.. takat kena marah kit2 2 aku senyum jer,hehe.. tp de dah nanges xhengat duna aritu.. terasa bebb.. ehehhehe... bukan ape,boss aku kekadang 2 'hot temper' kit.. bila dia marah, perghhh... nampak cili2 api 2 kua dari kepala dia.. berasap2 woo.. huhu... ehhh,termengumpat.. aku xsengaja.. bukan mengumpat pun,tp bercerita ;).. sekadar berkongsi cerita.. tp dia mmg baik n bab2 duit ni dia mmg xbekira laa.. dah tepat ni dia soram jer yg punyer.. he's da boss.. he's always right.. tp kami kekadang berkongsi citer gaks.. hehe... penahla gak tanyer sal cinta petama dia,dll.. n dia cite taw!! heheheh... so nice la my boss nie.. maklumla.. baru umur 33taun.. stll young maa.. mcm baya2 abg aku yg sulum jer.. tp da kawen n da de anak 2 dah.. tp dia plan nk nak kawen lagi... hohoho... dasar orang kaya... dia kata wife dia xkesah... alahai baiknye wife dia.. dapat payung emas.. aku x g2 kot.. ntohla.. mmm...

tp objektif aku keje cni xachieve lagi.. bila dah achieve, barula bleh nak blah pun.. hahahah... de ati nak quit 2.. mmg soram yg xsetia.. hehehe... bukanla.. cepat buring n nak gak cari pglaman kat tepat lain,kan.. hehehe... dpt knal ramai org lagi,kan..

nati aku bwk kamera n upload gmbr ekkk... ok la keje kat cni.. time kasih ummi... heheheh...



yang ni gambar lama..
tp aku suka sbb gmbar ni sume geng aku yg lima oram 2 ader.. wpun kami xmandi lagi time nie, tp ok laaa.... hahahhahah... dah kantoi... seingat aku la,masa ni xmandi lagi.. sbb nak kena join larian merdeka kat uitm.. ni dah siap lari dah.. jauh gak woo bagi aku yg xaktif nie... mmm..



c u later... daaa...

2 yg best.. :):

Dr Ahmad Zakimi Hj Abdullah said...

dear farah,this is my 1st review on ur blog...it nice...but..mmm..about urseft isnt it? any slamat berpuasa and slamat hari raya..
http://gitar-chords-zek.blogspot.com

farah said...

dear Dr Zak..
saya sesajer je nak wat blog nie.. just wanna share my daily life with my friends.. kalu ader nak share sal menda lain lagi,nati saya share.. i know that it was different with others.. hehe.. anyway.. thanxs 4 da comment.. ur cmment was most appreciate..