CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, October 11, 2008

Alkisah makam..

Huhuhu... aku tengah curi tulang... xla.. sajeje nak amik kit masa.. masa berehat kit nie.. boss xder.. time boss ade xnyempatnyer nak rehat.. biasala aku.. keje banyak.. hehe..

td lunch sgt best.. dari segi makanannye.. dari segi environment n kemeriahannya.. mmg tersangatla best.. b4 ni takat kua lunch ngn boss sambil jmpe client jer, xla sebest tadi.. kalu time client ade,kena agak2 formal la sedikit.. hehehe.. tp td lain, riuh rendah jer suasana meja kami.. plak2 masa awal2 makan 2, kami jer yg conquer tepat 2.. maklumla,dah book tgkat atas sbb depa 2 smoker..

mmm...yg g makan tadi boss,kwn2 keje dia 5org(sume lelaki), n bdk pmpuan lak 3org temasuk aku.. bestla.. boss sporting... hehehe... kenyang rasa.. meja penuh ngn makanan smpaikan order smpai lagi pun xde space dah nak letak.. yg boss suka ialah bilamana makanan abes licin dimakan kami,hehe.. sbb dia paling xsuka bila order tp makan xabes.. kami ni bab makan no1.. hehe.. keje pun no1 gak boss..tp td siap kena paksa tambah nasi lg ngn boss.. dah dia siap cedukkan ke pinggan aku,huhu terpaksala aku tambah.. seb baik awal2 aku dah amik ciput jer nasi.. kalu x, mane nak isi beb.. huhuh... best3...

gmbor ade,tp xupload lagi.. natila rerajin kit lagi aku upload ek.. hhehehe.. lgpun td guna kamera angah...

nati nak update sal raya n perasaan laks,wahh.. hehehe... konon la 2... :) chow!!

4 yg best.. :):

kikiEy said...

wah,

bab makan no 1 yea:]

gemok la nati~

farah said...

to kikiey : musti dah... hidup utk makam.. eh2 salah2.. hehe..

Dr Ahmad Zakimi Hj Abdullah said...

farah,

keje memang gitu eik..tp bab mkn2 ni yang best kan...i just wondering that..where ar u workin' at? KB isnt it?..actually i just waiting 4 ur updating ur blog lah....pasal raya...mmm...pasal perasaan?? ngeri gak..

FaRaH said...

to dr zak..
hehehe... jgn ngeri2..
xde yg menarik pun..
nak tggu kawen jer.. then segala masalah dah xkan ade dah.. i mean from outsiders la.. yup.. keje kat KB.. hehehe... tapi dah malasla nak update blog nie.. feeling ah lari.. jauh2.. huhuhuhu..