CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 19, 2008

......AKU.......

Hari ni??
Emmm... aku dah rasa sedikit boring dah keje cni.. wpun environment ok, tp keje yg sama jer aku wat.. diaorg ni xde plan ke nak bagi aku keje as driver roller diaorg? backpusher ker.. 2 barula menarik.. sekurang2nya aku dpt gak g site.. wahhh... heheheh... ni x, duk ngadap mende alah laptop ni jer.. pas2 tgk blog korang.. hehehe... seb baikla korang de blog.. xla buring sgt aku nie...:)

Huarghhhhhhhh.... help me...
xsmpai 3bulan pun dah nak tukar keje lagi?? heheh... pandai tol abg aku teka... dia cakap aritu, "ala.. kejap je 2 farah keje c2 2.. dia kan cepat boring..." wah... hebat betul tekaan anda itu.. abg siapakah anda?? heheheh... dia mmg tau aku camane... LOL!!!

5 yg best.. :):

Dr Ahmad Zakimi Hj Abdullah said...

farah,

boring yee....nanti klu keje tu buzy sgt kan masalah lak...klu keje camni kira ok la tu...z keje non stop letih giler....dh sampai nk angkat tangan pun x leh....aduh....keje lebih 24 hour memang memenatkn...anyway..cepat2 la tukar keje...hehe

Dr Ahmad Zakimi Hj Abdullah said...

farah,
before i forget...i like tu say sorry about ur nephew...takziah..Al Fatihah untuknye..insya Allah beliau akn jaga pintu surga utk keluarganye...amin

FaRaH said...

Dr zak..
terima kasih.. InsyaAllah beliau akn jaga pintu syurga utk keluarganya.. amin..

tntg keje.. heheh.. suggest saya tukor keje ke?? nak keje ape ek?? huhu... malas dah rasa naik KL.. lagi best keje kat klntn je rasenye..
aman.. nyaman.. mmm...

nanchan said...

keje yg paling sesuai untuk seorang pempuan..

suri rumah!

yeah!

FaRaH said...

to nanchan : ekekekeke... memangla.. tp kalu full time housewife pun buring gaks... hehehehe...