CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 20, 2008

Huhuhuhu...

Pepagi ni.. aku mntak permission ngan boss aku tuk kuar g Wakaf Che Yeh.. Dia tanye nape n aku ckp nak g beli sayur.. then aku gelak... then aku ckpla nak g beli contact lense... lense aku dah expired.. xbest pkai spek.. then dia mcm biasela, dgn sportingye bagi aku g.. smpat lagi tnye, nak g ngn ape sbb aku xbawak kete arini.. aku ckp g ngn muto angah.. then dia kata ok.. pegilah..

aku pun g la sambil2 merempit kat mane patut.. hehehehehe... then balik.. masuk ofis.. boss aku de kat bawah n sempat lagi dia tegur "ehhh.. cepatnye awak balik.. awak bwk moto laju ker??" ayarkk... kantoi!!!

1 yg best.. :):

diskopi said...

untuk debat idea dan pelbagai artikel santai dan serius, jemput melawat blog kami di:

http://diskopi.blogspot.com

macam-macam ader dan ditulis dalam trilingual - bm, bi dan manglish!

kalau suker dengan blog kami, silalah beritahu kawan-kawan yang lain.

timer kaseh.