CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 23, 2008

Nak tulih ape??

Errr... arini balik keje lmbat.. kul6.30 baru kua.. biase la.. kamis.. boss bayar gaji pekerja dia.. aku pom turut sama terheret dalam kebizian dia.. xpe.. aku suka.. xpyh balik awal.. kamis sure mure kete bykk..emm,ape aku nak cite? malasla nak cite sal hal petam tadi.. huhuhu... xde ape yam menarik pun...

Mmmm... sal drive ek.. mmg sgt malas nak drive kalu ari kamis.. byk maa kenderaam.. sape kata org klntan xkaya.. buktinye kete melambak2 kat jalan.. aku balik kul 5 pun kete byk.. balik kul 5.30 pun kete byk.. 6.30 pun kete byk.. pray 4 me ekk.. aku suka drive laju.. huhu... td cam malas nak bwk laju sbb kete byk, lagipun nak ajar diri soh ayu mayu skit... tp sudahnye,laju jugakkk.. ni de satu cite,de la satu kete kenari 2.. slow motion jer bawak kete.. adela dlm 50km/j.. aku malas nak follow dia.. then nak potong la.. siol btol.. dia leh pecut kete dia.. aku bia je dulu.. malas nak tekan pedal minyak kete.. lagipun penatt sgt.. drive pun sbelah tgn jer (alah.. macam xbiase laks.. dah jadi tebiat dah pegang stering sbelah tgnan.. 2yg slalu kena leter ngn mak 2.. tp kalu mak kat sebelah,aku ctrl.. pegang stereng dua belah tgn siot.. haha.. mak skema.. ehehhehe.. tp standard la 2 drive sebelah tgn,kan?? macho.. ekekekkeke...) haaa...smbung balik.. then de luang aku nak potong, dia pecut lagi.. geramnyer aku.. memain tol dia.. ahhh...aku xkesah.. terus tekan pedal minyak n potong jer dia.. n potong lagi.. n lagi.. huhuhu... ape kes ni.. slalu bwk kete laju.. tp bukan salah aku petang tadi... kenari merah 2 yg wat aku naik hangin... huhuhuhu... 2jela.. tolonglaaa... nasehat la kat aku.. end.. huhh...

4 yg best.. :):

HaZaR eL-DieN said...

huhuhu...bape no plate ketenye?? bak sini...biar abeja bagi ceramah sket kat dia...huhuhuhu

Dr Ahmad Zakimi Hj Abdullah said...

farah,

nk bawak kete ni bukan gitu farah caranye...tu macam nk racing tu...blh membahayakn nyawa tu...huhuu..zek dulu masa kt study dulu pernh gak racing2 haram ni..ade lesen racing lagi..x pernh lak nk racing kt jln raya ni...my experience keje kt hospital ni mcm2 kes kemalangan...aduh parah2..kene ingat2 skit...dulu zek bwk laju gak pastu tu dh sedar dh skg ni..dh asyik tgk org trauma2 kan...kt jlnraya kene behave2 and sabar2 skit..wt x tau jer...btl x..

anyway thanx 4 ur commen to my blog...

FaRaH said...

to abeja: huhhuu... xnyempat nak amek no plat dia...

to dr zek : saya dah kawan ngn dokror ni, xtakut sgt dah.. ehehehe... xla.. saya behave jer kat jlnraya.. tp kekadang jer tekan pedal minyak 2 lebih kit.. huhuhu... tq nasehat... saya akan lebih behave lagi..

fajridil adha said...

suka bawa laju2 eh. sama la hobi awk ngan sy. ada chemistry ni. huhu ^_^